ΤΗΛ: 2314032500
English
You can use WPML or Polylang and their language switchers in this area.

Synergistic Healthcare Methodology (SHM) by Human Tecar

Πρόκειται για μια καινοτόμο μεθοδολογία που δρα στα βαθύτερα βιολογικά στρώματα των ιστών, ενεργοποιώντας από το εσωτερικό τις φυσιολογικές επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις διαδικασίες.

synergy mat Synergistic Healthcare Methodology (SHM)

Synergistic Healthcare Methodology (SHM). Πρόκειται για μια καινοτόμο μεθοδολογία που δρα στα βαθύτερα βιολογικά στρώματα των ιστών, ενεργοποιώντας από το εσωτερικό τις φυσιολογικές επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις διαδικασίες.

Η αποτελεσματικότητα της Human Tecar® βασίζεται στη δυνατότητα μεταφοράς βιοσυμβατής ενέργειας στους τραυματισμένους ιστούς, προκαλώντας τη δημιουργία των αποκαλούμενων ρευμάτων μετακίνησης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εναλλασσόμενης κίνησης των ηλεκτρικών φορτίων (485.000 φορές/sec), που υπό μορφή ιόντων, αποτελούν βασικά συστατικά οποιουδήποτε βιολογικού υποστρώματος.

Με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται οι μεταβολικές διεργασίες του κυττάρου και επανέρχεται η φυσιολογία των ιστών μέσω του συνδυασμού δυο μηχανισμών:  της εν τω βάθει υπερθερμίας και της αύξησης του ενεργειακού δυναμικού των κυτταρικών μεμβρανών.

Η Human Tecar® πραγματοποίησε τις πρώτες σημαντικές της επιτυχίες στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, όπου βοήθησε χιλιάδες τραυματίες αθλητές να επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε εκπληκτικά γρήγορους χρόνους. Από τον αθλητισμό η Human Tecar® εξαπλώθηκε γρήγορα και σε άλλους τομείς της ιατρικής, και σήμερα όλο και περισσότεροι ειδικοί εμπιστεύονται και εφαρμόζουν τις μεγάλες θεραπευτικές της δυνατότητες στους ασθενείς τους.

Τα πλεονεκτήματα της Human Tecar®

  • Aισθητά μειωμένοι χρόνοι αποθεραπείας
  • Άμεσα και σταθερά αποτελέσματα
  • Ομοιογενής εν τω βάθυ θερμοκρασία χωρίς εκπομπή ακτινοβολίας
  •  Εντοπισμένη δράση
  • Άμεση ανακούφιση του πόνου
  • Συντομότερη επέμβαση από τη στιγμή του τραυματισμού
  • Δυνατότητα συνδυασμού με άλλες θεραπείες  

Εφαρμογές της Human Tecar®

Oξείες τραυματικές βλάβες – Πόνοι στη ράχη – Μυαλγίες – Επακόλουθα καταγμάτων – αρθροπάθειες από αυτοάνοσα – Δυσλειτουργίες αρθρώσεων.

Εκφυλιστικές παθήσεις – Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα – Επικονδυλίτιδα – Έσω επικονδυλίτιδα – Αυχεναλγία – Σύνδρομο υπακρωμιακής προστριβής – Παγωμένος ώμος – Σύνδρομο πρόσκρουσης του υπακρωμιακού – Σύνδρομο στροφέων μυών – Αυχενοβραχιαλγία – Οσφυαλγία – Οσφυοϊσχιαλγία – Ισχιομηριαία περιαρθρίτιδα – Ισχιοαρθροπάθεια

Μυικές θλάσεις – Αρθροπάθεια του γόνατος – Τενοντίτιδα επιγονατίδας – Kύστη του Backer – Διάστρεμμα ποδοκνημικής – Τενοντίτιδα του αχιλλείου τένοντα – Άκανθα πτέρνας – Μεταταρσαλγία – Μετεγχειρητικά (επεμβάσεις αρθροπλαστικής) και κακώσεις (οστών, συνδέσμων μυών).

Αισθητική ιατρική.

Εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία 

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της μεθοδολογίας Human Tecar® γίνονται αμέσως αντιληπτά. Αρκεί η υποβολή σε μια και μόνο συνεδρία για την κατανόηση της θεραπευτικής ικανότητας. Χάρη στην ευελιξία της είναι δυνατή η επανάληψη περισσότερων συνεδριών την ίδια ημέρα ή η επιμήκυνση του χρόνου της συνεδρίας στις περιπτώσεις εκείνες που όπου κρίνεται αναγκαία η επίτευξη ακόμα ταχύτερων αποτελεσμάτων. 

Synergy mat

Tα synergy mat βοηθούν στην επαναφορά και βελτίωση της ισορροπίας, της νευρομυϊκής συναρμογής, της ευκινησίας, της ελαστικότητας, της δύναμης και της φυσικής κατάστασης με τη μοναδική αίσθηση σε φυσικό έδαφος με γυμνά πόδια.

Μέσω του ποδιού, τα synergy Mat διεγείρουν ευχάριστα και με φυσικό τρόπο τη δραστηριότητα των νευρικών υποδοχέων (ιδιοϋποδοχείς) που βρίσκονται στους μυς, στους τένοντες και στις αρθρώσεις και διευκολύνουν την αντίληψη της θέσης του σώματος στο χώρο.

Ποικιλία υλικών

Τα δάπεδα Synergy Mat είναι κατασκευασμένα από εξελιγμένα και πιστοποιημένα ιξωδοελαστικά υλικά και υλικά memory τα οποία προσομοιάζουν φυσικές επιφάνειες όπως στεγνή και βρεγμένη άμμος, βότσαλα, διαβαθμισμένες πυκνότητες, κεκλιμένα επίπεδα, κλίμακες κ.α  και βοηθούν: 

στη διέγερση των μυχανουποδοχέων που υπάρχουν στο πέλμα του ποδιού

στην αποφυγή υπερφόρτωσης του μυοσκελετικού συστήματος

στην αύξηση της ενεργειακής δαπάνης (περίπου 25% περισσότερο σε σχέση με μια σκληρή επιφάνεια).

Synergy Mat 2

Επισκεφθήτε μας στην συνέργεια φυσικοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη

Χρειάζεστε βοήθεια?

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στη συνέργεια Κέντρο Φυσικοθεραπείας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ