ΤΗΛ: 2314032500
English
You can use WPML or Polylang and their language switchers in this area.

Synergy mat

Synergy Mat

Tα synergy mat βοηθούν στην επαναφορά και βελτίωση της ισορροπίας, της νευρομυϊκής συναρμογής, της ευκινησίας, της ελαστικότητας, της δύναμης και της φυσικής κατάστασης με τη μοναδική αίσθηση σε φυσικό έδαφος με γυμνά πόδια.

Μέσω του ποδιού, τα synergy Mat διεγείρουν ευχάριστα και με φυσικό τρόπο τη δραστηριότητα των νευρικών υποδοχέων (ιδιοϋποδοχείς) που βρίσκονται στους μυς, στους τένοντες και στις αρθρώσεις και διευκολύνουν την αντίληψη της θέσης του σώματος στο χώρο.

Synergy mat Ποικιλία υλικών

Τα δάπεδα Synergy Mat είναι κατασκευασμένα από εξελιγμένα και πιστοποιημένα ιξωδοελαστικά υλικά και υλικά memory τα οποία προσομοιάζουν φυσικές επιφάνειες όπως στεγνή και βρεγμένη άμμος, βότσαλα, διαβαθμισμένες πυκνότητες, κεκλιμένα επίπεδα, κλίμακες κ.α  και βοηθούν 

στη διέγερση των μυχανουποδοχέων που υπάρχουν στο πέλμα του ποδιού

στην αποφυγή υπερφόρτωσης του μυοσκελετικού συστήματος

στην αύξηση της ενεργειακής δαπάνης (περίπου 25% περισσότερο σε σχέση με μια σκληρή επιφάνεια).

Synergy Mat 2Τα Synergy Mat συνοδεύουν ανθρώπους κάθε ηλικίας σε κάθε φάση της ζωής τους με ιδιαίτερο και αρμονικό τρόπο.

  • Στην παιδική ηλικία διευκολύνουν την αρμονική, μυική ανάπτυξη και δημιουργούν τις βάσεις για σωστή κίνηση.
  • Στους ενήλικες επιτρέπουν την εντατικοποίηση της προπόνησης και την κατάκτηση του στόχου γρηγορότερα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. 
  • Στους ηλικιωμένους  βοηθούν στη βελτιστοποίηση της ισορροπίας, της ιδιοδεκτικότητας και της διατήρησης ορθής βάδισης, μειώνοντας τον κίνδυνο πτώση

You might be interested in …

Χρειάζεστε βοήθεια?

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στη συνέργεια Κέντρο Φυσικοθεραπείας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ